På kvardagar ser som oftast menyen slik ut:
Ei dobbel sjeve med lunt kyllingkjøtt, bacon, salat, tomat og agurk, og vår gode dressing og pesto.
Pastaskruar med lunt kyllingkjøtt eller reker, salat med tomat, agurk, tørka aprikos, vårløk, paprika og pesto, servert med brød og dressing.
Lunt kyllingkjøtt servert i focacciabolle med salat, tomat, agurk, raudlauk, oliven og salatost, pesto og dressing.
Dobbel, grovere sjeve med gode reker majones, agurk og sitron.
Dobbel, grovere sjeve med saftig karbonade med remulade, sprø lauk, sylta raudlauk, tomat og agurk.
I tillegg til kvardagsmeny serverer me på torsdagar vår gode komlemiddag med salt lammekjøt, pølse, kålrabistappe, gulrot, bacon og smelta smør. Her kan ein også tinge glutenfri komla. Du kan ete i kafeen eller ta med heim.
Stor porsjon med 3 komler 189,-
Medium porsjon med 2 komler 159,-
Liten porsjon/barn med 1 komle 129,-
Laurdagen serverer me risengrynsgraut med raud saft, i tillegg til vanleg lunsjmeny.
Liten graut 60,-
Stor graut 80,-
Søndagane har me buffet med våre gode himalaga kjøttkaker og ei steik anten av svin, okse, kalv eller lam, med tilbehør, dessertbord med gode dessertar som Dronning Maud, sitronfromasj, riskrem, karamellpudding, gele, sjokoladepudding, fruktsalat m.m. Her forsyner du deg sjølv og eter deg god og mett.
Det kan vere lurt å bestille bord tlf 52762000 på søndagen.
Middag med dessert og kaffi 239,-
Middag med kaffi 199,-
Barn 5-12 år middag og dessert 120,-
Barn 0-4 år gratis
Brus
Svart kaffe
Cappuccino
Caffelatte
Chai te
Espressosjok
Kakao
Moccachino
Hervik juice
Små juice
Alkoholfritt øl
Øl 0,33L
Vin i glas
Te
Iskaffe
39,-
25,- gratis påfyll
39,-
45,-
39,-
39,-
45,-
39,-
39,-
20,-
39,- / 59,-
59,-
85,-
25,-
50,-
Mandag
Tysdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Laurdag
Søndag
10 - 17
10 - 17
10 - 17
10 - 17
10 - 17
10 - 16
Stengt