På kvardagar ser som oftast menyen slik ut:
Ei dobbel sjeve med lunt kyllingkjøtt, bacon, salat, tomat og agurk, og vår gode dressing og pesto.
Pastaskruar med lunt kyllingkjøtt eller reker, salat med tomat, agurk, tørka aprikos, vårløk, paprika og pesto, servert med brød og dressing.
Lunt kyllingkjøtt servert i focacciabolle med salat, tomat, agurk, raudlauk, oliven og salatost, pesto og dressing.
Dobbel, grovere sjeve med gode reker majones, agurk og sitron.
Dobbel, grovere sjeve med saftig karbonade med remulade, sprø lauk, tomat og agurk.
Mandag
Tysdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Laurdag
Søndag
10 - 17
10 - 17
10 - 22*
10 - 17
10 - 17
10 - 16
12 - 17
* Innimellom før raude dagar, stenger me kl. 17.